OctoPOS

OctoPOS: automatisering met oog voor detail en handel.

Historie van OctoPOS

OctoPOS is de nieuwe naam van Desyde Retail. De naamswijziging is doorgevoerd in januari 2020. Desyde Retail is gestart in 2001. Het bedrijf is ontstaan uit de doorstart van winkelautomatiseerder Instore uit Apeldoorn. In 2005 werd StorePro overgenomen, wat op zijn beurt ontstaan is uit Egecomp uit Maartensdijk en daarmee een historie in ICT heeft sinds 1972.

Altijd innovatieve ICT oplossingen

Door continue aandacht voor ontwikkelingen van zowel markt als techniek zijn we erin geslaagd moderne oplossingen te blijven bieden voor onze klanten. In de jaren 90 van de vorige eeuw is de basis gelegd voor het pakket StorePro, het huidige OctoPOS backoffice. Door gebruik te maken van de Progress database en ontwikkelomgeving was het mogelijk StorePro te laten evolueren tot een modern retail managementsysteem, inclusief webbased userinterface. Toen in het vorige decennium de opkomst van internet steeds duidelijker werd zijn we gestart met de ontwikkeling van OctoPOS, het eerste en inmiddels het meest ervaren webbased kassasysteem in Nederland.

Blijven ontwikkelen

Wij zijn ervan overtuigd dat doorontwikkeling en evolutie u de oplossingen brengen die u nodig heeft. Continuïteit en betrouwbaarheid staan centraal.

Lees de ervaringen van een aantal klanten

Desyde Retail heet nu OctoPOS