Desyde Retail

Winkelautomatisering met oog voor detail en handel.

StorePro: grip op assortiment en logistiek

U wilt succesvol opereren als cross-channel retailer. Dus u stelt hoge eisen aan bedrijfsprocessen en informatievoorziening. Het juiste assortiment met de juiste prijs op de juiste plaats. StorePro is de spin-in-het-web die u voorziet van overzicht en inzicht. Hierbij is integratie met de wereld om u heen essentieel. En dat is precies de kracht van StorePro.

Van inkoop tot verkoop

StorePro beschikt over uitgebreide mogelijkheden om uw assortiment te beheren. Verschillende prijzen voor verschillende verkoopkanalen, meerdere leveranciers voor hetzelfde product, per bestelling beslissen waar u inkoopt, maximaal inzicht in gerealiseerde marges door juiste verwerking van kortingen vooraf en achteraf. Maar ook automatisch bijbestellen, dropshipment ondersteuning en koppeling met externe assortimenten worden door StorePro ondersteund. Allemaal zodat u met minimale inspanning, maximaal rendement kunt behalen.
StorePro artikelscherm

Artikelen altijd voorradig

Efficiënte logistiek is nog nooit zo belangrijk geweest als vandaag. Prijs is belangrijk, maar beschikbaarheid geeft de echte doorslag voor uw klant. Wat heeft hij aan een lage prijs als er niet geleverd kan worden? StorePro houdt al uw voorraden in de gaten. In het magazijn, in de winkels en wat er getoond wordt in de webshop. Wees uw concurrentie een stap voor, met StorePro.

Uw klanten in het middelpunt

Kennen en gekend worden, het geeft een fijn gevoel. StorePro herkent waar uw klant zich meldt en biedt alle faciliteiten om uw klanten te bedienen. Een weborder afhalen in de winkel, in het filiaal een bestelling noteren en deze opsturen; StorePro zorgt voor een vlekkeloze afhandeling en voor actueel inzicht in de status. Zowel via de webwinkel, voor uw winkelmedewerkers en voor de klantenservice. Uiteraard op een efficiënte manier, met automatische notificaties en een minimum aan papier.

“StorePro vormt het hart van uw informatievoorziening met alle informatie over artikelen, klanten en voorraden. Ontsluiting van deze informatie is de sleutel tot succes. Naast de StorePro Client voor het hoofdkantoor is StoreProWeb beschikbaar voor winkel, franchisers en magazijn. Een complete set webservices zorgt voor online beschikbaarheid van de data in andere toepassingen zoals de webshops.

Uw partners efficiënt integreren

Fabrikanten, logistiek dienstverleners, groothandels, marketingbureaus, contentleveranciers… Allemaal nodig om als cross-channel retailer te functioneren. StorePro zorgt dat u met al uw partners efficiënt kunt integreren en communiceren.

Meer weten over de mogelijkheden van StorePro? Neem contact op met Desyde Retail.

 

Oplossingen

“De integratie van de Desyde Retail oplossingen met webshop, logistiek dienstverlener en fullfilment partner, marketingburo, financieel systeem en consumenten database maakt ons slagvaardig en flexibel ”

 

Laatste Nieuws

www.desyderetail.nl