Desyde Retail

Winkelautomatisering met oog voor detail en handel.

Gebruiksvriendelijke ICT oplossingen voor moderne retailers

De optimale ICT oplossing voor bedrijven bestaat nooit uit één onderdeel. En elk bedrijf is anders. Wat Desyde Retail doet, is samen met u de juiste componenten op elkaar aansluiten, zodat de optimale ICT oplossing voor uw organisatie ontstaat. OctoPOS en StorePro vormen daarbij de basis.

Nieuwe systemen zijn webbased

De beschikbaarheid van snelle internetverbindingen is vandaag net zo vanzelfsprekend als elektriciteit. Dit biedt allerlei nieuwe mogelijkheden voor het bedienen van klanten. Applicatiesoftware wordt niet meer geïnstalleerd op een kassa in de winkel, maar op een centrale server en wordt gebruikt via internet. Logisch, want deze systemen zijn snel, betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en overal beschikbaar. En ze worden beschikbaar gesteld tegen een vast bedrag per maand.

Samenwerken met partners voor perfecte service

Zelfs de grootste retailers maken gebruik van partners om de wensen van hun klanten optimaal in te vullen. Leveranciers, logistieke dienstverleners, marketeers, softwareclubs, alles staat of valt met snelle en efficiënte informatie-uitwisseling. Samen met onze klanten en partners geven wij invulling aan die integratie.

“Wij kregen van klanten in de consumentenelektronica de vraag om geautomatiseerd verkoopinformatie aan te leveren vanuit hun StorePro systeem naar leveranciers. Inmiddels levert StorePro wekelijks geautomatiseerd informatie aan Canon, Sony, Samsung, Sandisk, Panasonic, enz. Hierdoor kunnen retailer en producent sneller acteren en reageren.”

Meer weten over de ICT oplossingen van Desyde Retail? Lees deze referenties van klanten

Oplossingen

“De integratie van de Desyde Retail oplossingen met webshop, logistiek dienstverlener en fullfilment partner, marketingburo, financieel systeem en consumenten database maakt ons slagvaardig en flexibel ”

 

Laatste Nieuws

www.desyderetail.nl