Desyde Retail

Winkelautomatisering met oog voor detail en handel.

OctoPOS officieel gecertificeerd door Intersolve

OctoPOS is in augustus officieel gecertificeerd voor de cadeaukaarten, die afgehandeld worden door Intersolve. Vanaf heden kan de VVV cadeaukaart verkocht worden via OctoPOS, er kan betaald worden met de kaart in OctoPOS en uiteraard kan het saldo van de kaart opgevraagd worden.  De koppeling met Intersolve is beschikbaar in OctoPOS versie 86.

Geplaatst op: 4 september 2019 onder: Geen categorie

Nieuwe Woord en Daad winkel in Lisse

Woord en Daad opent in augustus een nieuwe kringloopwinkel in Lisse. Ook deze winkel wordt gerund door vrijwilligers en biedt een groot assortiment tweedehands artikelen. Alle Woord en Daad winkels zijn voorzien van een OctoPOS kassasysteem, waardoor de omzet en de kasstroom foutloos geregistreerd worden en dagelijks geboekt worden in de Afas Profit administratie.  

Geplaatst op: 13 augustus 2019 onder: Geen categorie

Ook Bij de tijd Emmen naar OctoPOS

Bij de tijd in Emmen is een ontmoetingsplek voor jong en oud. Er worden diverse activiteiten georganiseerd om mensen bij elkaar te brengen. Een van deze activiteiten is een kringloopwinkel. De automatisering van de winkel wordt ingevuld door OctoPOS. Het kassasysteem van Desyde Retail zorgt ervoor dat de aankopen snel en efficiënt worden afgerekend. OctoPOS is voor Bij de tijd gekoppeld aan Exact Online. Omzet en kasstroom worden volledig automatisch geboekt in de administratie.

Geplaatst op: 25 juli 2019 onder: Geen categorie

De Groene Haven opent met OctoPOS

De Groene Sluis opent een derde kringloopwinkel in Inloophuis Open Haven van het IDO aan de Fjord. Stichting IDO (Interkerkelijk Diaconaal Overleg) was op zoek naar een manier om meer contact te krijgen met mensen uit de buurt. Samen kwamen ze op het idee om daar een kringloopwinkel voor in te zetten. In de nieuwe winkel staat een OctoPOS kassa, die gekoppeld is aan de SnelStart boekhouding.

Geplaatst op: 4 juli 2019 onder: Geen categorie

2switch opent pop-up in Duiven

2switch opent binnenkort een pop-up store in Duiven. Uiteraard wordt deze winkel voorzien van een OctoPOS kassa en gekoppeld aan Multivers.

Geplaatst op: 5 juni 2019 onder: Geen categorie

Laatste Nieuws

Categorieen

“In 2 dagen hadden we de automatisering voor onze pop-up store in Rotterdam operationeel. Inclusief kassa in de cloud en koppeling aan ons ERP systeem”

 

www.desyderetail.nl