OctoPOS

OctoPOS: automatisering met oog voor detail en handel.

Kringloop Secunda wordt 2switch Tiel en gaat aan de slag met OctoPOS

Geplaatst op: 22 januari 2020 onder: Geen categorie

Desyde Retail heet nu OctoPOS

OctoPOS is de nieuwe naam van Desyde Retail. Met OctoPOS kiezen we voor een naam, die voor al onze relaties vertrouwd klinkt, bekend is in de markt en bovendien staat voor wat we zijn; veelzijdig, krachtig, stabiel en betrouwbaar.

Geplaatst op: 15 januari 2020 onder: Geen categorie

OctoPOS gaat verhuizen!

Begin januari 2020 verhuist OctoPOS naar Hilversum. Het nieuwe adres is: Verlengde Zuiderloswal 4, 1216 BX Hilversum.

Het telefoonnummer wijzigt niet. De eerste dagen van het nieuwe jaar zullen we minder goed bereikbaar zijn in verband met de verhuizing. Daarna kunt u weer als vanouds op ons rekenen en bent u van harte welkom op onze nieuwe werkplek.

Geplaatst op: 18 december 2019 onder: Geen categorie

Nieuwe Leger des Heils Korps winkel in Geleen

Het Leger des Heils heeft vele ontmoetingsplaatsen in het land waar iedereen welkom is voor een kop koffie, een activiteit of een goed gesprek. Op deze locaties kan tweedehands kleding tegen een zeer gunstige prijs gekocht worden. In december wordt een nieuwe Korps winkel in Geleen geopend. In deze winkel verzorgd Desyde Retail met OctoPOS de winkelautomatisering.

Geplaatst op: 20 november 2019 onder: Geen categorie

Pop-up store van ReShare in Amsterdam

In de ReShare winkels van het Leger des Heils wordt tweedehands kleding tegen een eerlijke prijs verkocht. ReShare heeft gezellige winkels in alle grote steden van Nederland en heeft nu ook een pop-up store geopend in de Huidenstraat in Amsterdam. Stap ook eens binnen in een ReShare Winkel en vindt alle soorten kleding; van afdankertjes tot designer items!

Geplaatst op: 30 oktober 2019 onder: Geen categorie

Laatste Nieuws

Categorieen

“In 2 dagen hadden we de automatisering voor onze pop-up store in Rotterdam operationeel. Inclusief kassa in de cloud en koppeling aan ons ERP systeem”

 

Desyde Retail heet nu OctoPOS