OctoPOS

OctoPOS: automatisering met oog voor detail en handel.

OctoPOS backoffice: grip op assortiment en logistiek

U wilt succesvol opereren als cross-channel retailer. Dus u stelt hoge eisen aan bedrijfsprocessen en informatievoorziening. Het juiste assortiment met de juiste prijs op de juiste plaats. OctoPOS is de spin-in-het-web die u voorziet van overzicht en inzicht. Hierbij is integratie met de wereld om u heen essentieel. En dat is precies de kracht van OctoPOS backoffice.

Van inkoop tot verkoop

OctoPOS backoffice beschikt over uitgebreide mogelijkheden om uw assortiment te beheren. Verschillende prijzen voor verschillende verkoopkanalen, meerdere leveranciers voor hetzelfde product, per bestelling beslissen waar u inkoopt, maximaal inzicht in gerealiseerde marges door juiste verwerking van kortingen vooraf en achteraf. Maar ook automatisch bijbestellen, dropshipment ondersteuning en koppeling met externe assortimenten worden in de backoffice ondersteund. Allemaal zodat u met minimale inspanning, maximaal rendement kunt behalen.
StorePro artikelscherm

Artikelen altijd voorradig

Efficiënte logistiek is nog nooit zo belangrijk geweest als vandaag. Prijs is belangrijk, maar beschikbaarheid geeft de echte doorslag voor uw klant. Wat heeft hij aan een lage prijs als er niet geleverd kan worden? OctoPOS  houdt al uw voorraden in de gaten. In het magazijn, in de winkels en wat er getoond wordt in de webshop. Wees uw concurrentie een stap voor, met OctoPOS.

Uw klanten in het middelpunt

Kennen en gekend worden, het geeft een fijn gevoel. OctoPOS herkent waar uw klant zich meldt en biedt alle faciliteiten om uw klanten te bedienen. Een weborder afhalen in de winkel, in het filiaal een bestelling noteren en deze opsturen; OctoPOS zorgt voor een vlekkeloze afhandeling en voor actueel inzicht in de status. Zowel via de webwinkel, voor uw winkelmedewerkers en voor de klantenservice. Uiteraard op een efficiënte manier, met automatische notificaties en een minimum aan papier.

“OctoPOS vormt het hart van uw informatievoorziening met alle informatie over artikelen, klanten en voorraden. Ontsluiting van deze informatie is de sleutel tot succes. Een complete set webservices zorgt voor online beschikbaarheid van de data in andere toepassingen zoals de webshops.

Uw partners efficiënt integreren

Fabrikanten, logistiek dienstverleners, groothandels, marketingbureaus, contentleveranciers… Allemaal nodig om als cross-channel retailer te functioneren. OctoPOS zorgt dat u met al uw partners efficiënt kunt integreren en communiceren.

Meer weten over de mogelijkheden van OctoPOS? Neem contact op.

Desyde Retail heet nu OctoPOS