Desyde Retail

Winkelautomatisering met oog voor detail en handel.

OctoPOS: hét webbased point of sale systeem

Met OctoPOS, de kassa oplossing van Desyde Retail profiteer je van alle voordelen die een centrale webapplicatie biedt. Alle informatie is direct voorhanden. Je kunt beheer op één plek invoeren en uitvoeren. Synchronisatie tussen verschillende databases behoort tot het verleden. Updates en wijzigingen zijn direct verwerkt en beschikbaar in de iedere winkel. En dat allemaal tegen een vast bedrag per maand.

beeldscherm

Verlaag uw kosten aanzienlijk met OctoPOS

Als OctoPOS gebruiker beschik je over nieuwe mogelijkheden voor bedrijfsvoering. Je bent bovendien in staat om beheerskosten aanzienlijk te verlagen. Door online koppelingen van het kassasysteem met de boekhoudpakketten van Twinfield, Exact, SnelStart en Afas is de administratie iedere dag up-to-date. Door de integratie van CCV Shop sluit de webwinkel naadloos aan op de winkelautomatisering.

 “In service-gerichte winkels groeit de behoefte aan flexibele informatiesystemen, waar de kassa een onderdeel van is. Het aankoopproces wordt ten slotte afgesloten met een uitwisseling van goed en geld. OctoPOS is ontwikkeld om in deze omgeving te excelleren. Steeds vaker los van vaste locaties, en gericht op het flexibel ondersteunen van de verkoper.”

Uitgebreide informatie over OctoPOS vindt u hier

Oplossingen

“De integratie van de Desyde Retail oplossingen met webshop, logistiek dienstverlener en fullfilment partner, marketingburo, financieel systeem en consumenten database maakt ons slagvaardig en flexibel ”

 

Laatste Nieuws

www.desyderetail.nl