OctoPOS

OctoPOS: automatisering met oog voor detail en handel.

Gebruiksvriendelijke ICT oplossingen voor moderne retailers

De optimale ICT oplossing voor bedrijven bestaat nooit uit één onderdeel. En elk bedrijf is anders. OctoPOS sluit samen met u de juiste componenten op elkaar aan, zodat de optimale ICT oplossing voor uw organisatie ontstaat. De onderdelen van OctoPOS vormen daarbij de basis.

Nieuwe systemen zijn webbased

De beschikbaarheid van snelle internetverbindingen is vandaag net zo vanzelfsprekend als elektriciteit. Dit biedt allerlei nieuwe mogelijkheden voor het bedienen van klanten. Applicatiesoftware wordt niet meer geïnstalleerd op een kassa in de winkel, maar op een centrale server en wordt gebruikt via internet. Logisch, want deze systemen zijn snel, betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en overal benaderbaar. En beschikbaar tegen een vast bedrag per maand.

Samenwerken met partners voor perfecte service

Zelfs de grootste retailers maken gebruik van partners om de wensen van hun klanten optimaal in te vullen. Leveranciers, logistieke dienstverleners, marketeers, softwareclubs, alles staat of valt met snelle en efficiënte informatie-uitwisseling. Samen met onze klanten en partners geven wij invulling aan die integratie.

“Wij kregen van klanten in de consumentenelektronica de vraag om geautomatiseerd verkoopinformatie aan te leveren vanuit OctoPOS naar leveranciers. Inmiddels leveren zij wekelijks geautomatiseerd informatie aan diverse partijen, waardoor retailer, distributeur en producent sneller kunnen acteren en reageren.”

Meer weten over de ICT oplossingen van OctoPOS? Lees de referenties van klanten

Desyde Retail heet nu OctoPOS