OctoPOS

OctoPOS: automatisering met oog voor detail en handel.

OctoPOS MED naast Twinfield ook voor Exact, SnelStart en Afas

OctoPOS MED is in eerste instantie gemaakt voor de combinatie PromedicoTwinfield. Promedico maakt een patiënten-factuur aan en schiet de rekening direct door naar Twinfield. De openstaande post wordt door OctoPOS opgehaald en afgerekend.

Dezelfde functionaliteit is in OctoPOS beschikbaar voor Exact, SnelStart en Afas. Ook uit deze boekhoudpakketten kan OctoPOS rekeningen ophalen en vervolgens de betaling boeken. De basis is dat het factuurnummer bekend is in de boekhouding.

Maar wat als de factuur niet bekend is in de boekhouding? Nog niet geboekt of geen verbinding? Ook hiervoor heeft OctoPOS een oplossing. Bij een onbekende factuur vraagt OctoPOS het factuurnummer, debiteurnummer en bedrag op. De factuur wordt afgerekend en de betaling geboekt in de administratie. Aan de balie kan men verder. De boekhouder kan later de factuur afletteren tegen de betaling. Geen oponthoud. Dat is automatiseren volgens OctoPOS.

Geplaatst op: 29 januari 2020 onder: Geen categorie

Kringloop Secunda wordt 2switch Tiel en gaat aan de slag met OctoPOS

Geplaatst op: 22 januari 2020 onder: Geen categorie

Desyde Retail heet nu OctoPOS

OctoPOS is de nieuwe naam van Desyde Retail. Met OctoPOS kiezen we voor een naam, die voor al onze relaties vertrouwd klinkt, bekend is in de markt en bovendien staat voor wat we zijn; veelzijdig, krachtig, stabiel en betrouwbaar.

Geplaatst op: 15 januari 2020 onder: Geen categorie

OctoPOS gaat verhuizen!

Begin januari 2020 verhuist OctoPOS naar Hilversum. Het nieuwe adres is: Verlengde Zuiderloswal 4, 1216 BX Hilversum.

Het telefoonnummer wijzigt niet. De eerste dagen van het nieuwe jaar zullen we minder goed bereikbaar zijn in verband met de verhuizing. Daarna kunt u weer als vanouds op ons rekenen en bent u van harte welkom op onze nieuwe werkplek.

Geplaatst op: 18 december 2019 onder: Geen categorie

Nieuwe Leger des Heils Korps winkel in Geleen

Het Leger des Heils heeft vele ontmoetingsplaatsen in het land waar iedereen welkom is voor een kop koffie, een activiteit of een goed gesprek. Op deze locaties kan tweedehands kleding tegen een zeer gunstige prijs gekocht worden. In december wordt een nieuwe Korps winkel in Geleen geopend. In deze winkel verzorgd Desyde Retail met OctoPOS de winkelautomatisering.

Geplaatst op: 20 november 2019 onder: Geen categorie

Laatste Nieuws

Categorieen

“In 2 dagen hadden we de automatisering voor onze pop-up store in Rotterdam operationeel. Inclusief kassa in de cloud en koppeling aan ons ERP systeem”

 

Desyde Retail heet nu OctoPOS