Desyde Retail

Winkelautomatisering met oog voor detail en handel.

OctoPOS versie 86 is gereed!

OctoPOS 86 is gereed en klaar om uitgerold te worden. Er zijn 2 belangrijke toevoegingen:

De eerste belangrijke toevoeging is de interface met de VVV Cadeaukaart. OctoPOS 86 ondersteunt het verkopen van de kaart, het betalen met de kaart en het saldo opvragen van de VVV Cadeaukaart. Het accepteren van betalingen met de VVV Cadeaukaart werkt omzet verhogend (volgens onze klanten).

De tweede belangrijke toevoeging betreft de flexibilisering van het schermtoetsenbord. In het presettoetsenbord zijn het aantal kolommen en rijen variabel gemaakt en is het formaat van de toets instelbaar. Hierdoor kunnen de menu’s beter ingedeeld worden en kan de gebruiker sneller producten aanslaan.

Geplaatst op: 16 oktober 2019 onder: Geen categorie

Dorcas Winkels Heiloo en Terneuzen van start met OctoPOS

De Dorcas Winkels in Heiloo en Terneuzen heten je graag van harte welkom. Hier kun je tweedehands spullen shoppen, waarbij de opbrengst bestemd is voor de allerarmsten in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten. In onze winkel vind je tweedehands boeken, speelgoed, spellen, servies, meubelen en nog veel meer!

De Dorcas Winkels werken met OctoPOS, het kassasysteem van Desyde Retail. OctoPOS is gekoppeld aan Twinfield, het boekhoudpakket van Wolters Kluwers. OctoPOS zorgt ervoor dat dagelijks de omzet en de kasstroom worden geboekt in Twinfield.

Geplaatst op: 25 september 2019 onder: Geen categorie

OctoPOS officieel gecertificeerd door Intersolve

OctoPOS is in augustus officieel gecertificeerd voor de cadeaukaarten, die afgehandeld worden door Intersolve. Vanaf heden kan de VVV cadeaukaart verkocht worden via OctoPOS, er kan betaald worden met de kaart in OctoPOS en uiteraard kan het saldo van de kaart opgevraagd worden.  De koppeling met Intersolve is beschikbaar in OctoPOS versie 86.

Geplaatst op: 4 september 2019 onder: Geen categorie

Nieuwe Woord en Daad winkel in Lisse

Woord en Daad opent in augustus een nieuwe kringloopwinkel in Lisse. Ook deze winkel wordt gerund door vrijwilligers en biedt een groot assortiment tweedehands artikelen. Alle Woord en Daad winkels zijn voorzien van een OctoPOS kassasysteem, waardoor de omzet en de kasstroom foutloos geregistreerd worden en dagelijks geboekt worden in de Afas Profit administratie.  

Geplaatst op: 13 augustus 2019 onder: Geen categorie

Ook Bij de tijd Emmen naar OctoPOS

Bij de tijd in Emmen is een ontmoetingsplek voor jong en oud. Er worden diverse activiteiten georganiseerd om mensen bij elkaar te brengen. Een van deze activiteiten is een kringloopwinkel. De automatisering van de winkel wordt ingevuld door OctoPOS. Het kassasysteem van Desyde Retail zorgt ervoor dat de aankopen snel en efficiënt worden afgerekend. OctoPOS is voor Bij de tijd gekoppeld aan Exact Online. Omzet en kasstroom worden volledig automatisch geboekt in de administratie.

Geplaatst op: 25 juli 2019 onder: Geen categorie

Laatste Nieuws

Categorieen

“In 2 dagen hadden we de automatisering voor onze pop-up store in Rotterdam operationeel. Inclusief kassa in de cloud en koppeling aan ons ERP systeem”

 

www.desyderetail.nl